Sarcina
pe
saptamani

1 2 3 4
5 6 7 8
9 10 11 12
13 14 15 16
17 18 19 20
21 22 23 24
25 26 27 28
29 30 31 32
33 34 35 36
37 38 39 40
41 42
Parteneri
Module '3682' not found! Use Admin panel to add a linked control.

image

image

image

image

deCusut.ro - Concurs "Cea mai eleganta tinuta pentru 8 Martie" partea a 2-a
Tema concursului "Cea mai elegantă ţinută de 8 Martie" partea a 2-a :

Eternul feminin ... niciodată nu va ieşi mai mult în evidenţă decât în această perioadă a anului, atunci când doamne, domnişoare, mame, soţii, iubite, prietene, colege ne pregătim pentru a întâmpina o nouă primăvară care să ne inunde sufletele de bucurie şi de optimismul specific unei zile de sărbătoare. Vă invităm la reeditarea unui concurs pentru doamne şi domnişoare, mai mari sau mai mici, cu tema "Cea mai elegantă ţinută de 8 Martie".

Regulamentul concursului "Cea mai elegantă ţinută de 8 Martie" partea a 2-a :

Fiecare membru participant trebuie să posteze 2-3 fotografii sau un filmuleţ, care să surprindă ţinuta pe care aţi pregătit-o pentru această zi specială. Dacă încă nu aţi avut timp să o faceţi, e bine şi dacă ne trimiteţi fotografiile de la utima petrecere de 8 Martie la care aţi participat.
Nu pot participa la concurs şi vota decât membri forumului care au mai mult de 100 de postări. Perioada de înscriere este 24 ianuarie - 9 martie. Perioada de votare este 10 - 18 martie.
Concursul se va derula pe forumul 7 Pitici - forum.7p.ro !

Premiile concursului "Cea mai elegantă ţinută de 8 Martie" partea a 2-a :

Premiul 1 este o masina de cusut casnica JS23. Premiile corespunzătoare locurilor 2 şi 3 constau în 1 voucher în valoare de 100 RON şi respectiv 50 RON vouchere pe care câstigatorii le pot folosi pe www.decusut.ro pentru a-şi comanda ce doresc.

Expedierea premiilor :

Premiile vor fi expediate câştigătorilor de către sponsorul concursului magazinul deCusut.ro - numai pe teritoriul României în săptămâna imediat următoare încheierii concursului. Site-ul www.7p.ro nu îşi asumă responsabilitatea expedierii acestor premii.

Sponsorul concursului este Bro Rom Industrial Machines-Sibiu SRL

imageSocietatea BRO ROM INDUSTRIAL MACHINES - SIBIU SRL este partener autorizat în România şi importator al maşinilor de cusut de uz industrial şi casnic marca BROTHER. Brandul japonez BROTHER este foarte cunoscut în toată lumea atât datorită produselor sale de birotică (faxuri, copiatoare, multifuncţionale) cât şi datorită maşinilor de cusut, care sunt considerate produse de top datorită calităţii lor excepţionale, care înglobează rezultate ale cercetărilor în electronică de ultimă oră, şi a renumitei fiabilităţi. Producătorul a început în Nagoya în urmă cu 100 de ani producţia de maşini de cusut, s-a extins la scară internaţională, şi doar apoi a început producţia de echipamente de birotică, pentru care este faimos astăzi. În Statele Unite, numele BROTHER este sinonim cu coaserea, aşa cum la noi XEROX este sinonim cu fotocopierea.

Vizitaţi magazinul online www.deCusut.ro pentru un shopping plăcut şi pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi.

www.decusut.ro - Maşini de cusut online!