Sarcina
pe
saptamani

1 2 3 4
5 6 7 8
9 10 11 12
13 14 15 16
17 18 19 20
21 22 23 24
25 26 27 28
29 30 31 32
33 34 35 36
37 38 39 40
41 42
image

image

image

image
Strollers - Concurs online pentru mămici iunie 2009
Regulamentul concursului "Sunt copil, am energie" :

Fiecare membru participant trebuie să posteze maxim trei fotografii sau filmuleţe în care să surprindă energia de care dau dovadă copiii la locul de joacă.

Câştigătorii vor fi aleşi prin votul membrilor înscrişi. Nu pot participa la concurs decât membrii înregistraţi înainte de data de 11 iunie. Perioada de înscriere este 11 - 25 iunie. Perioada de votare este 26 - 30 iunie. Orice încercare de fraudare a voturilor va fi penalizată prin descalificare.

Pentru înscriere vă aşteptăm să vă înscrieţi aici pe forum.7p.ro !

Premiul concursului "Sunt copil, am energie":

Premiul constă într-o tricicletă Dandy şi o trotinetă Scooter Speed.

Tricicleta Dandy este recomandată copiilor de la 3 la 5 ani (până la 25 kg). Este dotată cu scaun confortabil. Stimulează dezvoltarea fizică şi coordonarea mişcărilor. Produsul corespunde normelor CE.Garanţie 1 an.

Trotineta Scooter Speed este recomandată copiilor cu vârste mai mari de 3 ani. Realizată din materiale uşoare, este ideală pentru a fi luată zilnic în parc. Conţine un dispozitiv care produce efecte de sunete şi lumini. Este echipat cu un coş drăguţ pentru transportul jucăriilor. Stimulează dezvoltarea fizică şi coordonarea mişcărilor. Funcţionează cu 3 baterii AA neincluse în pachet.Produsul corespunde normelor CE.Garanţie 1 an.

Premiile pot fi livrate numai pe teritoriul României.În funcţie de câştigătorii concursului, tricicleta Dandy şi trotineta Scooter Speed vă sunt oferite de sponsorul concursului Strollers la alegere între culorile albastru şi roz (trotineta Scooter Speed) respectiv galben şi roz (tricicleta Dandy).

Expedierea premiilor:

Premiile vor fi expediate câştigătorilor de către sponsorul concursului - magazinul STROLLERS - numai pe teritoriul României în luna imediat următoare încheierii concursului.Site-ul www.7p.ro nu îşi asumă responsabilitatea expedierii acestor premii.

Sponsorul concursului este Strollers

Strollers este un magazin online complet ce se adresează tuturor părinţilor ce sunt în criză de timp.Pe Strollers puteţi găsi o gamă variată de produse pentru nou-născuţi şi pentru copii cuprinzând printre altele : cărucioare sport, cărucioare pentru gemeni, cărucioare pentru tripleţi, landouri, sisteme modulare, scaune auto, premergătoare, marsupii, port-bebe, balansoare copii, şezlonguri, pătuţuri copii, ţarcuri copii precum si o gamă variată de accesorii.

www.strollers.ro - Online Bebe Superstore!Concursuri active
Concursuri incheiate
Module '4251' not found! Use Admin panel to add a linked control.
Parteneri
Module '3682' not found! Use Admin panel to add a linked control.