Sarcina
pe
saptamani

1 2 3 4
5 6 7 8
9 10 11 12
13 14 15 16
17 18 19 20
21 22 23 24
25 26 27 28
29 30 31 32
33 34 35 36
37 38 39 40
41 42

image

image

image

image

Parteneri
Module '3682' not found! Use Admin panel to add a linked control.
Masini de cusut Brother

deCusut.ro – cel mai complet magazin online de echipamente pentru industria textila si asistenta tehnica si tehnologica, activităţi de service, întreţinere, reparaţii si şcolarizare.

Despre www.deCusut.ro

deCusut.ro – este magazinul online al firmei BRO ROM INDUSTRIAL MACHINES-SIBIU SRL de unde puteţi achiziţiona:

  • maşini de cusut şi brodat casnice şi semi-industriale
  • software şi cartele de broderie
  • accesorii: picioruşe, dispozitive, foarfeci, ace etc.
  • utilaje de călcat semi-industriale
De ce sa alegem BROTHER de la BRO ROM SIBIU?

Societatea BRO ROM INDUSTRIAL MACHINES - SIBIU SRL este partener autorizat în România şi importator al maşinilor de cusut de uz industrial şi casnic marca BROTHER. Brandul japonez BROTHER este foarte cunoscut în toată lumea atât datorită produselor sale de birotică (faxuri, copiatoare, multifuncţionale) cât şi datorită maşinilor de cusut, care sunt considerate produse de top datorită calităţii lor excepţionale, care înglobează rezultate ale cercetărilor în electronică de ultimă oră, şi a renumitei fiabilităţi. Producătorul a început în Nagoya în urmă cu 100 de ani producţia de maşini de cusut, s-a extins la scară internaţională, şi doar apoi a început producţia de echipamente de birotică, pentru care este faimos astăzi. În Statele Unite, numele BROTHER este sinonim cu coaserea, aşa cum la noi XEROX este sinonim cu fotocopierea.

Ce produse găsiţi in magazinul online deCusut.ro?

Gama de maşini casnice BROTHER cuprinde o mare varietate de maşini de cusut si brodat. Aceste maşini sunt cunoscute si cerute pe piaţă, având un bun renume, câştigat in mare parte datorita clienţilor mulţumiţi, a vizibilităţii brandului, dar si datorita reclamelor foarte inspirate. Gama de maşini casnice BROTHER cuprinde o mare varietate de maşini de cusut şi brodat. Aceste maşini sunt cunoscute şi cerute pe piaţă, având un bun renume, câştigat în mare parte datorită clienţilor mulţumiţi, a vizibilităţii brandului, dar şi datorită reclamelor foarte inspirate. Dacă dorim o maşina simplă, pentru casă, putem alege o maşină de cusut din gama electromecanică cu seriile BROTHER LS2125, JS23, BM3500, acestea diferind prin numărul de cusături, funcţiile de reglare şi tipul de suveică. Dacă dorim o maşină pentru lucrul frecvent, atunci avem de ales între seria XL5500 / XL5700 cu suveică metalică (sistem clasic) şi seria profesionistă INNOVIS 10A / INNOVIS 30 / INNOVIS 50 / INNOVIS 400. Acestea sunt maşini de cusut computerizate. Recomandarea specialiştilor este ca, alături de maşina de cusut, să vă dotaţi miniatelierele dumneavoastră cu maşini speciale de surfilat (triplock) şi acoperire (uberdeck), care asigură o calitate excepţională şi o finisare profesională a hainelor pe care le coaseţi. Din această categorie aveţi de ales între modelele 3034D şi 2340CV de la BROTHER şi maşinile produse de firma Merrylock: M2020, M3040, M3000CL. Dar pasiunea pentru croitorie şi design vestimentar nu trebuie să se oprească aici. Putem broda, personaliza şi decora aproape orice articol de îmbrăcăminte şi nu numai. Putem face din broderie şi ornamente de sine stătătoare pentru diverse ocazii cum ar fi nunţi, botezuri, aniversări şi alte sărbători de peste an. Interesante pentru dumneavoastră sunt deci şi maşinile de brodat şi anume noul model INNOVIS 750E care este o maşină strict pentru brodat, maşinile combinate de cusut şi brodat INNOVIS 900, INNOVIS 1200, INNOVIS 1500, INNOVIS 4000, precum si INNOVIS 1 - vârful de lance al producătorului japonez în materie de maşini destinate uzului casnic. Pentru cei care doresc să demareze o afacere sau au deja un atelier de publicitate/personalizări şi vor să-şi diversifice activitatea, cea mai potrivită maşină de brodat de pe piaţa românească la ora actuală este BROTHER PR620 cu varianta cea mai nouă BROTHER PR650 – o maşină de brodat semi-profesionala extrem de fiabilă şi la un preţ rezonabil.

Pentru crearea diverselor modele de broderie, BROTHER a dezvoltat variantele de software pentru broderie PeDesign 8 şi PeDesign Lite dar şi o întreagă librărie de cartele MKxx pe care se găsesc modele de broderie deosebite, profesionale.

Foarte importante sunt şi produsele care asigură finisajul (călcarea) articolelor dumneavoastră de îmbrăcăminte şi le găsiţi deasemenea în magazinul nostru la categoria mese de călcat şi generatoare. Bineînţeles că pentru toate aceste maşini şi utilaje avem disponibilă o gamă bogată de accesorii şi consumabile. Pentru mai multe detalii tehnice, vă rugăm să accesaţi site-ul nostru principal www.decusut.ro şi nu ezitaţi să ne contactaţi telefonic pentru orice informaţii vă sunt necesare.

Vizitaţi magazinul online www.deCusut.ro pentru un shopping plăcut şi pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi.

www.decusut.ro - Maşini de cusut online!