Sarcina
pe
saptamani

1 2 3 4
5 6 7 8
9 10 11 12
13 14 15 16
17 18 19 20
21 22 23 24
25 26 27 28
29 30 31 32
33 34 35 36
37 38 39 40
41 42
Orgasmul si determinarea sexului copilului

Rolul Orgasmului in Predictia sexului viitorului copil

image

Gasirea mai multor mijloace de a prezice sexul viitorului copil este o experienta amuzanta in timpul sarcinii. Afla metodele secrete pentru a prezice sexul viitorului copil.

Tehnicile naturale sunt descrise peste tot timp de multa vreme, pentru a spori sansele de a concepe un baietel sau o fetita, la alegerea ta. Cu toate ca nimic nu este 100% corect, folosind aceste tehnici naturale va creste probabilitatea de a avea baietelul sau fetita visurilor tale.

Intelegerea biologiei din spatele determinarii sexului este de foarte mare ajutor. Fiecare spermatozoid va avea ori cromozomul X ori cromozomul Y, si fiecare va avea contributia sa proprie. Daca cromozomul Y fertilizeaza embrionul, atunci va fi un baietel, daca insa va fi cromozomul X atunci copilasul tau va fi o fetita. Este important de punctat faptul ca fiecare dintre cromozomii X sau Y purtati de spermatozoizi au caracteristici unice.

Spermatozoizii inoata foarte repede, sunt mici si foarte fragili. Nu traiesc mult si se dezvolta in mediul de baza.

Cromozomii X din spermatozoizi sunt cunoscuti ca fiind mai mari, nu se misca la fel de repede ca si cromozomii Y dar traiesc mai mult. Au tendinta sa se dezvolte in mediul acid care nu este atat de propice pentru acestia. Cromozomii X traiesc mai mult decat cei Y.

Daca doresti sa ai un baietel…

Orgasmul la o femeie ofera un avantaj cromozomului Y, pentru ca modifica nivelul PH-lui din vagin. Cand o femeie are un orgasm, nivelul PH-ului in vagin se schimba ca urmare a secretiilor. Punctul culminant al unei femei (orgasmul) face nivelul PH-ului in vaginul alcalin, care favorizeaza spermatozoizii care poarta cromozomul Y. Astfel daca doresti sa ai un baietel, femeia ar trebui sa aiba prima orgasmul.

Cum sa ai o fetita…

Daca doresti sa concepi o fetita, atunci barbatul trebuie sa aiba primul orgasm. Asta va asigura ca vaginul este acid, favorizand cromozomii X din spermatozoizi.

Ce sa iti amintesti

Modalitatile mentionate mai sus, care includ ca o femeie sa aiba orgasm, vor creste semnificativ sansele de a avea un copil dupa alegerea ta. Cu toate acestea, la fel ca un memento, nu exista garantii in viata. Nu este nimic de pierdut, deoarece nu risti nimic si la final vei fi recompensat cu un bebelus frumos, indiferent daca e baietel sau fetita.