Daca vrei sa afli cum poti sa faci o fetita

Cum sa faci o fetita

image

Vrei cu tot dinadinsul sa faci o fetita si te intrebi daca este vreo sansa sa influentezi in vreun fel sexul copilului ?

Dr Shettles a descoperit o metoda prin care, daca urmezi intocmai regulile impuse in cartea scrisa de el (How to Choose the Sex of Your Baby, by Dr. Landrum Shettles, M.D., Ph.D.), ai sanse de 75-80% sa faci o fetita.

Sexul copilului Dvs este determinat de sperma partenerului Dvs. Spermatozoizii ce duc la crearea unei fetite sunt mai mari si traiesc mai mult decat cei care duc la crearea unui baietel, dar pe de alta parte sunt mai lenti. De aceea, daca aveti contact sexual cu cateva zile inainte de ovulatie, acesti spermatozoizi vor avea un avantaj, ei vor fi ajuns deja la destinatie.

Spermatozoizii pot trai pana la 5 zile. Ar trebui deci sa aveti contact sexual inainte de ovulatie, dar nu cu foarte mult timp, astfel incat spermatozoizii sa mai traiasca la momentul intalnirii cu ovulul.

Daca insa nu aveti un ciclu regulat sau ovulati mai devreme decat in mod normal, puteti ajunge sa concepeti un baietel. Chiar si folosind metoda Shettles nu aveti nicio garantie ca veti concepe o fetita si puteti deveni chiar frustrata daca nu ramaneti insarcinata imediat.

Daca insa va limitati la a avea raporturi sexuale numai cu putin timp inainte de ziua in care anticipati ca se va produce ovulatia, trebuie sa fiti constienta ca va diminuati sansele de a ramane insarcinata.

Daca aveti probleme si nu puteti ramane insarcinata nu este recomandata incercarea acestei metode de selectare a sexului.