Regulament concurs
Deseneaza cea mai frumoasa rochie de mireasa!

EGMONT ti-a pregatit o noua serie încantatoare cu printesele Disney. Vei avea ocazia sa participi la cele mai frumoase nunti regale, sa traiesti emotia pregatirilor si sa treci printr-o multime de peripetii alaturi de eroinele tale preferate. Primele doua titluri ale seriei sunt: ’Nunta regala a lui Rapunzel’ si ‘Nunta regala a Tianei’, urmand sa apara: ‘Nunta regala a lui Belle’ si ‘Nunta regala a Cenusaresei’.

In ‘Nunta regala a lui Rapunzel’ te vei distra copios urmarindu-i pe calul Max si cameleonul Pascal in incercarea disperata de a recupera inelele care zboara dupa stranutul zdravan al lui Max. Si toate acestea, in timp ce Rapunzel si Finn se casatoresc!

‘Nunta regala a Tianei’ te poarta prin toate etapele unei nunti: conceperea rochiei de mireasa, stabilirea meniului de nunta cat si pregatirea muzicii. Sa nu uitam de alegerea obiectelor care insotesc orice mireasa: un obiect vechi, unul nou, unul imprumutat si unul albatru. Afla in aceasta povestioara minunata ce alege Tiana pentru nunta ei!

Regulamentul concursului :

Fiecare membru inscris in concurs trebuie sa posteze unul sau mai multe desene cu rochia de mireasa pe care fiecare copil si-o imagineaza pentru printese.

Se pot incarca mai multe desene.

Nu pot participa la concurs şi vota decât membri forumului care au mai mult de 50 de postări, inscrisi inainte de 1.05.2012. Perioada de inscriere : 2.05 - 13.05.2012.
Perioada de votare : 14.05 - 16.05.2012
Concursul se va derula pe forumul 7 Pitici - forum.7p.ro !

Premiile concursului :

Vor fi premiate cele mai frumoase 2 rochii de mireasa. Premii:

  • 1 x cartea ‘Nunta regala a lui Rapunzel’
  • 1 x cartea ‘Nunta regala a Tianei’

Expedierea premiului :

Premiile vor fi expediate câştigătorilor de către sponsorul concursului editura www.egmont.ro - numai pe teritoriul României în săptămâna imediat următoare încheierii concursului. Site-ul www.7p.ro nu îşi asumă responsabilitatea expedierii acestor premii.

Sponsorul concursului este Editura Egmont Romania

www.egmont.roEditura Egmont Romania este lider pe piata de carti si reviste pentru copii, fiind detinatoare a drepturilor de publicare in Romania sub licentele celebrelor companii: Disney (Princess, Masini, Winnie de Plus, Tinkerbell, Clubul lui Mickey Mouse, etc), Mattel (Barbie, Hot Wheels, Monster High), Sanrio (Hello Kitty), Hasbro (My Little Pony, Transformers), Turner Entertainment (Tom si Jerry), HIT Entertainment (Thomas), Ludorum (Chugginginton), etc.