Sarcina pe saptamani

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 32 33 34 35
36 37 38 39 40 41 42
Editura Egmont

Editura Egmont Romania

Editura Egmont lider pe piata de carti si reviste pentru copii

Editura Egmont Romania este lider pe piata de carti si reviste pentru copii, fiind detinatoare a drepturilor de publicare in Romania sub licentele celebrelor companii: Disney (Princess, Masini, Winnie de Plus, Tinkerbell, Clubul lui Mickey Mouse, etc), Mattel (Barbie, Hot Wheels, Monster High), Sanrio (Hello Kitty), Hasbro (My Little Pony, Transformers), Turner Entertainment (Tom si Jerry), HIT Entertainment (Thomas), Ludorum (Chugginginton), etc.

Egmont Romania a fost infiintata in anul 1991, fiind una dintre primele subsidiare ale grupului media danez Egmont International A/S in estul Europei. Egmont este prezenta la ora actuala in mai mult de 30 de tari din toata lumea.

O multime de povesti clasice de succes se regasesc printre titlurile lansate de Egmont: 101 Dalmatieni, Doamna si Vagabondul, Lion King, Pinocchio, Cenusareasa, Frumoasa si Bestia, Cartea Junglei, Alba ca Zapada, Mica Sirena, Dumbo, etc. De asemenea, nu exista film de succes al ultimilor ani adresat copiilor, a carui aparitie Editura Egmont Romania sa nu o marcheze prin lansarea a cel putin unei publicatii. Iata cateva titluri: Masini, Tangled – O poveste incalcita, Printesa si Broscoiul, Piratii din Caraibe, Ratatouille, Up - Deasupra tuturor, Povestea Jucariilor etc. De remarcat este si colectia educativa editata de Egmont, care include enciclopedii cu minunatele personaje Disney cat si o gama larga de carti cu pagini de colorat si activitati logice.

Tot Egmont este editura care l-a adus si in Romania pe Harry Potter. Romanele au declansat si in tara noastra, in randul cititorilor, un fenomen greu de imaginat cu ani in urma.

In ceea ce priveste segmentul publicatiilor pentru copii, Egmont reprezinta cea mai importanta forta editoriala, publicand 9 reviste lunare (Mașini – Lumea pe roți, Barbie, Princess, Winnie Ursulețul, Monster High, Hot Wheels, Thomas, Tom și Jerry, Donald Duck) si 5 reviste cu data de aparitie o data la doua luni (Disney Junior, Spiderman, Marvel Super Heroes, Shake it up, Tinkerbell – Clopotica). Proiectele speciale includ seria Barbie cu DVD lansata in 2011 si revista Winnie de Plus Special cu rucsac lansata in martie 2012.

Egmont Romania ofera produse cu nume de marca, atat pe piata internationala, cat si pe piata romaneasca, in conditii deosebite de calitate, detinand o pozitie incontestabila de lider al publicatiilor pentru copii din Romania.