Lectia mea de croitorie
Tema concursului "Lectia mea de croitorie" :

Continuand seria de concursuri, firma Bro Rom Sibiu vă invită la un nou concurs pentru doamne şi domnişoare, mai mari sau mai mici, cu tema "Lectia mea de croitorie".

Regulamentul concursului "Lectia mea de croitorie" :

Fiecare membru inscris in concurs trebuie sa ofere o lectie de croitorie. Ce inseamna acest lucru ? Tema este liber aleasa, nu este nimic impus (pentru ca vrem ca sa si folositi lucrul nou creat, nu doar sa creati ceva anume pentru concurs, de care poate nici nu aveti nevoie). Prin urmare puteti alege sa prezentati o lectie de croitorie pentru rochii, fuste, bluze, paltoane, etc, etc.

Lectia de croitorie trebuie sa fie una cat se poate de explicita, sa cuprinda toti pasii necesari, poze din timpul lucrului, cat mai multe, eventual filmulete.

Bineinteles, la sfarsitul lucrarii asteptam si o poza cu produsul final, impreuna cu posesorul lui.

Nu pot participa la concurs şi vota decât membri forumului care au mai mult de 500 de postări, inscrisi inainte de 15.03.2012. Perioada de inscriere : 15.03 - 15.04.2012.
Administratorii forumului impreuna cu sponsorul concursului vor desemna lectia castigatoare, tinand cont de urmatoarele aspecte:

  • - nivelul de detaliu al explicatiilor si cat de bine este explicat totul
  • - complexitatea modelului
  • - aspectul produsului final.

Concursul se va derula pe forumul 7 Pitici - forum.7p.ro !

Premiul concursului "Lectia mea de croitorie" :

Premiul este o masina de surfilat Merrylock 740DS care realizeaza cusatura de tiv ascuns, de incretire, insertia elasticului, atasare de bentite, perlute, vipusca si diferite efecte decorative de cusatura.Alaturi de masina dumneavoastra de cusut, masina de surfilat sau triplock este necesara in mini-atelierul dumneavoastra asigurand astfel o calitate exceptionala si o finisare profesionala a proiectelor dumneavoastra. Cu aceasta masina visul dumneavoastra poate deveni realitate, iar cusaturile elastice si cele de incretire nu vor mai fi o problema.Este o masina usor de intretinut, nu ocupa mult spatiu si este portabila in orice moment.

Expedierea premiului :

Premiul va fi expediat câştigătorului de către sponsorul concursului magazinul deCusut.ro - numai pe teritoriul României în săptămâna imediat următoare încheierii concursului. Site-ul www.7p.ro nu îşi asumă responsabilitatea expedierii acestor premii.

Sponsorul concursului este Bro Rom Industrial Machines-Sibiu SRL

www.decusut.ro - Cel mai complet magazin online de echipamente pentru industria textila din RomâniaSocietatea BRO ROM INDUSTRIAL MACHINES - SIBIU SRL este partener autorizat în România şi importator al maşinilor de cusut de uz industrial şi casnic marca BROTHER. Brandul japonez BROTHER este foarte cunoscut în toată lumea atât datorită produselor sale de birotică (faxuri, copiatoare, multifuncţionale) cât şi datorită maşinilor de cusut, care sunt considerate produse de top datorită calităţii lor excepţionale, care înglobează rezultate ale cercetărilor în electronică de ultimă oră, şi a renumitei fiabilităţi. Producătorul a început în Nagoya în urmă cu 100 de ani producţia de maşini de cusut, s-a extins la scară internaţională, şi doar apoi a început producţia de echipamente de birotică, pentru care este faimos astăzi. În Statele Unite, numele BROTHER este sinonim cu coaserea, aşa cum la noi XEROX este sinonim cu fotocopierea.

Vizitaţi magazinul online www.deCusut.ro pentru un shopping plăcut şi pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi.

www.decusut.ro - Maşini de cusut online!