Sarcina pe saptamani

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 32 33 34 35
36 37 38 39 40 41 42
deCusut.ro - Concurs "Decoratiuni de Craciun"
Tema concursului "Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun" :

Continuand seria de concursuri, firma Bro Rom Sibiu vă invită la un nou concurs pentru doamne şi domnişoare, mai mari sau mai mici, cu tema "Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun".

Regulamentul concursului "Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun" :

Fiecare membru participant trebuie să posteze fotografii sau filmuleţe (cate doreste), care să arate decoratiuni specifice sarbatorii de Craciun. Pot fi decoratiuni de la masa de Craciun sau chiar instructiuni de realizare a unor podoabe pentru Craciun.
Nu pot participa la concurs şi vota decât membri forumului care au mai mult de 100 de postări. Perioada de înscriere este 7 - 25 Noiembrie. Perioada de votare este 26 - 30 noiembrie.
Concursul se va derula pe forumul 7 Pitici - forum.7p.ro !

Premiile concursului "Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun" :

Premiul 1 este o masina de cusut Brother BQ17 ideala pentru croitorie si modificari de baza, oferind cusaturi utilitare si decorative.Brother BQ17 este o masina electro-mecanica, cu 17 tipuri de cusaturi, butoniera in 4 pasi si iluminare LED. Premiile corespunzătoare locurilor 2 şi 3 constau în 1 voucher în valoare de 150 RON şi respectiv 100 RON vouchere pe care câstigatorii le pot folosi pe www.decusut.ro pentru a-şi comanda ce doresc.

Expedierea premiilor :

Premiile vor fi expediate câştigătorilor de către sponsorul concursului magazinul deCusut.ro - numai pe teritoriul României în săptămâna imediat următoare încheierii concursului. Site-ul www.7p.ro nu îşi asumă responsabilitatea expedierii acestor premii.

Sponsorul concursului este Bro Rom Industrial Machines-Sibiu SRL

www.decusut.ro - Cel mai complet magazin online de echipamente pentru industria textila din RomâniaSocietatea BRO ROM INDUSTRIAL MACHINES - SIBIU SRL este partener autorizat în România şi importator al maşinilor de cusut de uz industrial şi casnic marca BROTHER. Brandul japonez BROTHER este foarte cunoscut în toată lumea atât datorită produselor sale de birotică (faxuri, copiatoare, multifuncţionale) cât şi datorită maşinilor de cusut, care sunt considerate produse de top datorită calităţii lor excepţionale, care înglobează rezultate ale cercetărilor în electronică de ultimă oră, şi a renumitei fiabilităţi. Producătorul a început în Nagoya în urmă cu 100 de ani producţia de maşini de cusut, s-a extins la scară internaţională, şi doar apoi a început producţia de echipamente de birotică, pentru care este faimos astăzi. În Statele Unite, numele BROTHER este sinonim cu coaserea, aşa cum la noi XEROX este sinonim cu fotocopierea.

Vizitaţi magazinul online www.deCusut.ro pentru un shopping plăcut şi pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi.

www.decusut.ro - Maşini de cusut online!