Sarcina pe saptamani

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 32 33 34 35
36 37 38 39 40 41 42


Cocon.ro - Cosmetice BIO

Cocon.ro - cosmetice bio pentru mame si copii
COCON.RO - Cosmetice BIO pentru mamici si copii

Cocon.ro s-a născut din inima naturii si din dorinţa noastră de a aduce pe piaţa românească produse de calitate, organice, bio, dedicate bebeluşilor şi mămicilor. Cosmeticele bio sunt produse de firme de renume din Marea Britanie - Vital Touch şi - recunoscute la nivel internaţional. Vă prezentăm şi prima gamă de păpuşi şi jucării ecologice dedicate bebeluşului şi copilului, Keptin-Jr, din bumbac ecologic, într-o multitudine de variante coloristice.

Gamele noastre aduc o noutate pe piaţa de profil, şi anume produse naturale de îngrijire pentru femeia însărcinată, proaspătă mamica- scruburi parfumate, creme bogate, uleiuri esenţiale, etc. de la Vital Touch.
Cosmeticele bio Vital Touch Natalia dedicate bebeluşului sunt bazate pe filozofia aromoterapiei şi conţin doar ingrediente organice.Povestea companiei producătoare de cosmetice bio începe în 1999, când a fost fondată de Katie şi soţul său Martin. Katie, care este specializată în masajul femeilor gravide de mulţi ani, a fost inspirată de propria sarcină pentru a crea linia Natalia, ce conţine cosmetice 100% organice pentru femeia însărcinată, bebeluş, proaspăta mămică şi produse de aromaterapie.

Uleiurile esenţiale folosite în producţia gamei de cosmetice organice sunt de cea mai bună calitate, recoltate direct din natură şi testate în laborator. Ingredientele sunt blânde şi considerate nedăunătoare pentru mediu. Gama Natalia nu conţine coloranţi sintetici, parfum, uleiuri minerale, lanolină, Sodium lauryl sulphate (SLS) , parabeni. Produsele sale sunt în întregime biodegradabile. Acestea sunt ambalate manual, pentru a controla în mod optim calitatea.

Vital Touch este membră a ATC (Aromatherapy Trades Council) ,cea mai importantă asociaţie din domeniul aromaterapiei din Marea Britanie. Activitatea companiei se desfăşoară sub sloganul Simte Viaţa! Astfel Vital Touch şi-a luat angajamentul de a comunica beneficiile masajului prin utilizarea celor mai minunate şi pure cosmetice organice şi produse de aromaterapie pentru femeia însărcinată, bebeluş şi proaspăta mamă.
Compania îşi asumă angajamentul său faţă de mediul înconjurător, pentru a reduce impactul şi amprenta sa de carbon asupra planetei. Astfel sunt utilizate ambalaje reciclate, reciclabile sau refolosibile. De asemenea, oricând este posibil, foloseşte ingrediente astfel încât să protejeze mediul, cultivatorii etici şi agricultura sustenabila. Pentru că datorează succesul său ingredientelor organice din natură, Vital Touch susţine proiecte de reîmpădurire şi conservare a naturii.