Sarcina pe saptamani

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 32 33 34 35
36 37 38 39 40 41 42

Masina de cusut Brother Innovis 30 de la BRO ROM

Masina de cusut Brother Innovis 50 de la BRO ROM

Masina de cusut si brodat Brother Innovis 900 de la BRO ROM

Show room BRO ROM Sibiu

Cea mai eleganta tinuta de 8 Martie
Tema concursului "Cea mai elegantă ţinută de 8 Martie" :

Eternul feminin ... niciodată nu va ieşi mai mult în evidenţă decât în această perioadă a anului, atunci când doamne, domnişoare, mame, soţii, iubite, prietene, colege ne pregătim pentru a întâmpina o nouă primăvară care să ne inunde sufletele de bucurie şi de optimismul specific unei zile de sărbătoare. Vă invităm la un concurs pentru doamne şi domnişoare, mai mari sau mai mici, cu tema "Cea mai elegantă ţinută de 8 Martie".

Regulamentul concursului "Cea mai elegantă ţinută de 8 Martie" :

Fiecare membru participant trebuie să posteze 2-3 fotografii sau un filmuleţ, care să surprindă ţinuta pe care aţi pregătit-o pentru această zi specială. Dacă încă nu aţi avut timp să o faceţi, e bine şi dacă ne trimiteţi fotografiile de la utima petrecere de 8 Martie la care aţi participat.
Nu pot participa la concurs şi vota decât membri forumului care au mai mult de 100 de postări. Perioada de înscriere este 22 februarie - 03 martie. Perioada de votare este 04 - 08 martie.
Concursul se va derula pe forumul 7 Pitici - forum.7p.ro !

Premiile concursului "Cea mai elegantă ţinută de 8 Martie" :

Premiile concursului constau în trei vouchere în valoare de 250 RON, 150 RON şi 50 RON (corespunzătoare locurilor 1,2 şi 3) vouchere pe care câstigatorii le pot folosi pe www.decusut.ro pentru a-şi comanda ce doresc.

Expedierea premiilor :

Premiile vor fi expediate câştigătorilor de către sponsorul concursului magazinul deCusut.ro - numai pe teritoriul României în săptămâna imediat următoare încheierii concursului. Site-ul www.7p.ro nu îşi asumă responsabilitatea expedierii acestor premii.

Sponsorul concursului este Bro Rom Industrial Machines-Sibiu SRL

www.decusut.ro - Cel mai complet magazin online de echipamente pentru industria textila din RomâniaSocietatea BRO ROM INDUSTRIAL MACHINES - SIBIU SRL este partener autorizat în România şi importator al maşinilor de cusut de uz industrial şi casnic marca BROTHER. Brandul japonez BROTHER este foarte cunoscut în toată lumea atât datorită produselor sale de birotică (faxuri, copiatoare, multifuncţionale) cât şi datorită maşinilor de cusut, care sunt considerate produse de top datorită calităţii lor excepţionale, care înglobează rezultate ale cercetărilor în electronică de ultimă oră, şi a renumitei fiabilităţi. Producătorul a început în Nagoya în urmă cu 100 de ani producţia de maşini de cusut, s-a extins la scară internaţională, şi doar apoi a început producţia de echipamente de birotică, pentru care este faimos astăzi. În Statele Unite, numele BROTHER este sinonim cu coaserea, aşa cum la noi XEROX este sinonim cu fotocopierea.

Vizitaţi magazinul online www.deCusut.ro pentru un shopping plăcut şi pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi.

www.decusut.ro - Maşini de cusut online!