Sarcina pe saptamani

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 32 33 34 35
36 37 38 39 40 41 42


ClockWise -concurs Graniţa dintre copilărie şi adolescenţă
Tema concursului : "Graniţa dintre copilărie şi adolescenţă"

Copiii au tendinţa să depăşească tot mai repede perioada copilăriei şi să treacă la faza următoare, cea de adolescent. Vă invităm să scrieţi un articol pe tema trecerii de la copilărie la adolescenţă. Exemple de aspecte care pot fi atinse în articol:

  • Rolul informaţiei (televizor, internet, mass-media) în maturizarea precoce a copiilor
  • Accelerarea ceasului biologic este tot mai des întâlnită la fetiţe
Regulamentul concursului : "Graniţa dintre copilărie şi adolescenţă"

Nu pot participa la concurs decât membrii înregistraţi care au mai mult de 1000 de postări. Nu se acceptă articole copiate total sau parţial din alte surse. Articolul câştigător va fi publicat pe portalul 7 pitici. Câştigătorul va desemnat de către administratorul forumului. Perioada de înscriere este 14 iunie - 7 iulie. Perioada de votare este 8 - 14 iulie.
Pentru înscriere vă aşteptăm să vă înscrieţi aici pe forum.7p.ro !Premiul concursului : "Graniţa dintre copilărie şi adolescenţă"

Premiul concursului este un ceas marca Alessi din colecţia CALUMET, design by STEFANO PIROVANO, culoare orange oferit de către www.ClockWise.ro .Acest ceas este un accesoriu haios, funky, care pe deasupra îţi spune şi cât e ceasul. Este disponibil în trei culori intense, vesele, asortate îndrăzneţ cel oferit ca premiu în concurs fiind portocaliu. Este rezistent la apă, dar dacă sunteţi pasionaţi de scuba diving, mai bine lăsaţi-l în barcă, pentru că nu rezistă la adâncimi mari. Diametru carcasei este de 36 mm, curea este ajustabilă realizată din poliuretan colorat.

Expedierea premiilor :

Premiile vor fi expediate câştigătorilor de către sponsorul concursului - magazinul ClocWise.ro - numai pe teritoriul României în luna imediat următoare încheierii concursului.Site-ul www.7p.ro nu îşi asumă responsabilitatea expedierii acestor premii.

Sponsorul concursului este ClockWise.ro

www.Clockwise.ro este un magazin relativ nou în peisajul online-ului românesc – a “deschis” în 2008, la sfârşit de octombrie.Observând lipsa lucrurilor deosebite, originale, de calitate şi nu exagerat de scumpe de pe piaţa românească, www.ClockWise.ro îşi propune să umple acest gol şi să pună la îndemâna tuturor celor pasionaţi de modă, tendinţe şi tehnologie, obiecte inedite, funcţionale şi în pas cu timpurile.Deocamdată pe www.ClockWise.ro găsiţi 3 dintre cele mai apreciate şi controversate branduri de ceasuri: NOOKA (USA), ALESSI (ITALIA) şi LIP (FRANŢA).

ClockWise - accesorize your wrist