Sarcina pe saptamani

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 32 33 34 35
36 37 38 39 40 41 42
Concursuri active


www.clockwise.ro - Ceasuri premium on-line
WWW.CLOCKWISE.RO - Ceasuri premium on-line

www.Clockwise.ro este un magazin relativ nou în peisajul online-ului românesc – a “deschis” în 2008, la sfârşit de octombrie.Observând lipsa lucrurilor deosebite, originale, de calitate şi nu exagerat de scumpe de pe piaţa românească, www.ClockWise.ro îşi propune să umple acest gol şi să pună la îndemâna tuturor celor pasionaţi de modă, tendinţe şi tehnologie, obiecte inedite, funcţionale şi în pas cu timpurile.Deocamdată pe www.ClockWise.ro găsiţi 3 dintre cele mai apreciate şi controversate branduri de ceasuri: NOOKA (USA), ALESSI (ITALIA) şi LIP (FRANŢA).

NOOKA - design by Matthew Waldman

Nooka sunt nişte ceasuri...mai altfel; sunt foarte simple, folosind un sistem minimalist de display (limbile ceasurilor normale dispar, fiind înlocuite de puncte sau linii care se aprind, câte una pentru fiecare oră sau minut), sunt foarte asortabile, fiind disponibile într-o gamă variată de culori, de la cele mai sobre la culori tari sau vesele, pot fi mai funky / casual sau mai elegante în funcţie de materialele folosite: poliuretan, aluminiu, oţel inoxidabil sau piele.

Nooka este un brand american cunoscut pentru modul inovativ de afişaj al orei, dar şi pentru designul ingenios şi calitatea materialelor folosite. Dar mai ales pentru faptul că este un accesoriu care îţi spune şi cât e ora, nu un simplu ceas - la ora actuală, avem permanent la noi atâtea dispozitive care să ne spună ce ora e (începând cu telefonul mobil şi terminând cu computerul de bord al maşinii) încât ceasul îşi pierde destinaţia iniţială şi se transformă într-un fashion statement. De altfel, chiar şi designerul Matthew Waldman afirmă că în opinia lui ceasurile sunt un produs pe moarte, care nu poate supravieţui decât ca bijuterie sau obiect vestimentar / accesoriu. Brandul se adresează tuturor consumatorilor care apreciază noutatea şi inventivitatea, în orice domeniu.

ALESSI - ceasuri unisex, designs by KARIM RASHID, ETTORE SOTTSASS, STEFANO PIROVANO, ALBERTO MEDA..

Alessi este un brand italian cu istorie, dar şi cu viziune. Pe lângă direcţia sănătoasă a producerii obiectelor de calitate, Alessi s-a concentrat şi pe design, învestind în creaţii care să redefinească modul în care oamenii văd şi folosesc obiectele. Printre cei care şi-au pus numele pe ceasurile Alessi se număra designerii Karim Rashid, Franco Sargiani, Piero Lissoni, Ron Arad, Miriam Mirri, Jorge Pensi, Ettore Sottsass, Stefano Pirovano, Alberto Meda.

LIP - design by Roger Tallon, Prisca Briquet, Francois de Baschmakoff

Ceasurile LIP au făcut istorie încă de pe vremea lui Napoleon şi Churchill. Majoritatea modelelor contemporane sunt create în 1975 de Roger Tallon (cel care a făcut, printre altele, designul pentru trenurile TGV) şi Prince Francois de Baschmakoff, primul designer independent care a lucrat cu LIP, şi updatate de Prisca Briquet, astfel încât să poţi schimba curelele şi să te joci cu diferite culori.
Prin colecţia Seventies Revival, LIP te poartă înapoi în anii 70, revenind la valorile fundamentale care l-au transformat într-un brand cu notorietate pe vremea aceea: autenticitate, inovaţie şi progres, iar colecţia Mach 2000 iţi poate arata ca un ceas clasic, vintage, sau poate avea un look funky şi contemporan doar umblând un pic la finisaje.

VALABIL PENTRU TOATE CEASURILE NOOKA Ceasuri marca Alessi de la ClockWise
 • Funcţii: Alarmă, Dată
 • Baterie: ceasurile Nooka funcţionează cu baterii CR2016
 • Display TDF LCD, electroluminescent
 • Rezistent la apă până la 3 - 5 ATM
 • Carcasă din oţel inoxidabil sau poliuretan, curea ajustabilă
 • Garanţie 1 an
 • Livrare în 24-48h de la comandă, prin curier, plata la livrare
VALABIL PENTRU TOATE CEASURILE ALESSI & LIP
 • Carcasă din oţel inoxidabil sau poliuretan, curea ajustabilă
 • Rezistent la apă până la 3 - 5 ATM.
 • Garanţie 2 ani
 • Livrare în 24-48h de la comandă, prin curier, plata la livrare
TIPURI DE DISPLAY NOOKA
 • ZEN V (VERTICAL): de la stânga la dreapta: primele 2 coloane verticale au câte 6 puncte, care reprezintă orele; următoarea coloană, cu gradaţii din 5 în 5, reprezintă minutele. Secundele le găsiţi în fereastra mică, cu display numeric, iar lângă ele găsiţi ziua din săptămâna şi indicativele AM/PM/ALARM.
 • ZEN H (HORIZONTAL): de sus în jos: primele 2 coloane orizontale au câte 6 puncte, care reprezintă orele; următoarea coloană, cu gradaţii din 5 în 5, reprezintă minutele. iar a patra coloană vă arată secundele, tot cu gradaţii din 5 în 5; sub ele găsiţi indicativele AM/PM/ALARM.
 • ZOO: ora este afişată în displayul mare, pătrat; minutele le găsiţi în coloana orizontală, cu gradaţii din 5 în 5. Secundele le găsiţi în fereastra mică, cu display numeric, iar lângă ele găsiţi indicativele AM/PM.
 • ZOT: cele 12 puncte reprezintă orele; coloana orizontală de sub ele, cu gradaţii din 5 în 5, reprezintă minutele. Secundele le găsiţi în fereastra mică, cu display numeric, iar lângă ele găsiţi ziua din săptămâna şi indicativele AM/PM/ALARM.