Sarcina pe saptamani

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 32 33 34 35
36 37 38 39 40 41 42
Sosetaria.ro - Primul magazin online de ciorapi, dresuri şi şosete

Sosetaria.ro - Sosete cu degete Toe Toe pentru Yoga si Pilates

Sosetaria.ro - Ciorapi pentru portjartier
Concursuri active
Sosetaria.ro - Sosete mari, sosete mici pentru mame si pitici
Sosetaria.ro - Primul magazin online de ciorapi, dresuri şi şosete.

Sosetaria.ro este primul magazin online din România specializat în vânzarea de ciorapi, dresuri, şosete şi colanţi. Ciorapii şi şosetele sunt obiecte vestimentare cu un grad de uzură ridicat. Acestea trebuie înlocuite periodic, la câteva luni de zile sau chiar mai des, operaţiune care în mod normal ar necesită timp pierdut prin magazine. Magazinul online Sosetaria.ro încearcă să vină cât mai aproape de nevoile clienţilor săi prin oferirea tuturor facilităţilor comerţului online.

Să vorbim despre… ciorapi !

Femeile au vrut să fie dintotdeauna plăcute de cei din jur. Ei bine, ciorapii au un rol important, punând în valoare frumuseţea picioarelor! Există ciorapi pentru ocazii speciale şi ciorapi pentru fiecare zi. În prima categorie intră ciorapii cu modele (laterale, tip plasă, în dungi), ciorapii cu jartieră şi cei cu bandă adezivă, foarte senzuali şi atrăgători. Dresurile cu modele pot fi purtate totuşi şi zilnic. De asemenea, pentru a vă înveseli ţinuta de fiecare zi, puteţi înlocui ciorapii negri, maro sau cei de culoarea pielii cu cei albi sau coloraţi! Veţi părea jucăuşe şi pline de viaţă! Conţinutul de lycra oferă ciorapilor alura de care au nevoie pentru a pune în valoare femeia care îi poartă. Este recomandat ca la ţinute elegante să purtaţi ciorapi mai fini decât de obicei. De asemenea, unii stilişti nu recomandă purtarea ciorapilor negri la rochiile de seară ci înlocuirea acestora cu cei de culoarea pielii datorită posibilităţii de combinare a ciorapilor natur cu rochiile de orice culoare. Unii stilişti sunt de părere că ciorapii se poartă întotdeauna doar cu pantofi, în nici un caz cu sandale, alţii susţinând că această combinaţie depinde de tipul de sanda şi de modelul ciorapului.
Alegerea este până la urmă a fiecăruia !

Ce avantaje au clienţii Sosetaria.ro :

Plata produselor este foarte simplă, se poate face la primirea coletului (ramburs) sau în avans prin plata cu cardul sau prin ordin de plată.
Costurile de transport sunt cât mai mici iar clientul îşi poate selecta metoda de livrare după cât de urgent are nevoie de produse. Comenzile peste 120 RON sunt toate gratuite iar o comandă livrată prin poştă nu costă decât 9 RON.

In plus pe Sosetaria.ro gasiti o oferta foarte variată, putând găsi intr-un singur loc produse pentru toată familia:

Produse pentru femeiSosetaria.ro - Ciorapi tip plasa, foarte eleganti si atractivi!Sosetaria.ro - Ciorapi cu banda adeziva Levee Produse pentru bărbaţi Produse pentru copii