Concurs online pentru doamne şi domnişoare iunie 2009
Tema concursului "La plimbare in aer liber" :

Pentru că o femeie trebuie să arate bine in orice situaţie, fie ca merge la un eveniment, la birou, la plimbare cu copiii in parc, la cumpărături, etc, va invitam sa participaţi la concursul "La plimbare in aer liber".
Se vor acorda note pentru :

  • ţinuta aleasa pentru plimbare (care trebuie sa fie potrivita situaţiei respective)
  • îmbrăcăminte / încălţăminte (nota de la 1 la 5)
  • machiajul ales (nota de la 1 la 5)
  • coafura (nota de la 1 la 5)
  • imaginea de ansamblu (nota de la 1 la 5)
Nota finala acordata de către un membru pentru o persoana înscrisă la concurs va fi suma celor de mai sus.

Regulamentul concursului "La plimbare in aer liber" :

Fiecare membru participant trebuie să posteze trei fotografii, una pentru imaginea de ansamblu (in care sa se poată vedea persoana participanta in întregime), una pentru detalii (machiaj + coafura) şi una liber aleasa, care sa va reprezinte cel mai bine starea dvs la plimbare.

Nu pot participa la concurs decât membrii înregistraţi înainte de data de 1 iunie. Perioada de înscriere este 1 - 17 iunie. Perioada de votare este 18-30 iunie. Orice încercare de fraudare a voturilor va fi penalizată prin descalificare.

Pentru înscriere vă aşteptăm să vă înscrieţi aici pe forum.7p.ro !

Premiul concursului:

Premiul concursului este un voucher în valoare de 400 ron, voucher pe care câştigătorul îl poate folosi pe www.tarafashion.ro pentru a-şi comanda ce doreşte.

Expedierea premiilor:

Premiile vor fi expediate câştigătorilor de către sponsorul concursului - magazinul TARAFASHION - numai pe teritoriul României în luna imediat următoare încheierii concursului.Site-ul www.7p.ro nu îşi asumă responsabilitatea expedierii acestor premii.

Sponsorul concursului este Tarafashion.ro

Tarafashion.ro este cel mai avangardist, sofisticat magazin de haine on-line pentru femei,copii şi bărbaţi, apărut din pasiune pentru haine oriunde, oricând. A fi clientă TARA echivalează cu a fi femeie: vrei doar ceea ce e mai bun, ceea ce te avantajează, ceva să fie unic, ceva care să nu fie prea scump şi ceva care se poate comanda foarte comod şi simplu. Haine care învăluie trupul,înaltă spiritul asta oferă www.tarafashion.ro. Cupoane cadou,surprize,promoţii şi modele spectaculoase la preţuri fără concurenţă găsiţi în fiecare zi pe www.tarafashion.ro. Oriunde,oricând, Tara te îmbracă on-line isteţ şi ieftin.

www.tarafashion.ro - Click acum şi eşti în lumea magică a modei

Magazin de haine on-line pentru femei,copii şi bărbaţi