Sarcina pe saptamani

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 32 33 34 35
36 37 38 39 40 41 42
Tricicleta cu copertina Chipolino pentru baieti

Tricicleta cu copertina Chipolino pentru fetite
Strollers - Concurs online pentru mămici iunie 2009
Regulamentul concursului "Primii paşi" :

Fiecare membru participant trebuie să posteze maxim trei fotografii sau filmuleţe cu primii paşi ai copilului.

Câştigătorii vor fi aleşi prin votul membrilor înscrişi. Nu pot participa la concurs decât membrii înregistraţi înainte de data de 1 iunie. Perioada de înscriere este 1 - 25 iunie. Perioada de votare este 26 - 30 iunie. Orice încercare de fraudare a voturilor va fi penalizată prin descalificare.

Pentru înscriere vă aşteptăm să vă înscrieţi aici pe forum.7p.ro !

Premiul concursului:

Premiul constă dintr-o tricicletă cu copertină marca Chipolino.Tricicleta cu copertină Chipolino este recomandată pentru copii de la 1.5 la 3 ani. Echipată cu bară de protecţie şi suport pentru picioare este ideală pentru copiii care sunt prea mici pentru a ajunge la pedale sau cei care obosesc repede. Mâner confortabil pentru ca tricicleta să fie direcţionată de către mamă. Dotată cu o copertină de protecţie solară, tricicleta Chipolino vă garantează o plimbare confortabilă pentru copilul dumneavoastră. Dotată cu un dispozitiv muzical, tricicleta Chipolino de la Strollers se transformă pe loc într-o sursă de distracţie şi încântare pentru cei mici. Când bara de protecţie şi mânerul sunt înlăturate produsul poate fi folosit şi pentru copiii mai mari. Produsul corespunde normelor CE.Garanţie 1 an.Greutate tricicletă:7,10 kg.

Premiul poate fi livrat numai pe teritoriul României.În funcţie de câştigătorul concursului, tricicleta cu copertină Chipolino va fi oferită de Strollers la alegere între culorile albastru şi roz.

Expedierea premiilor:

Premiile vor fi expediate câştigătorilor de către sponsorul concursului - magazinul STROLLERS - numai pe teritoriul României în luna imediat următoare încheierii concursului.Site-ul www.7p.ro nu îşi asumă responsabilitatea expedierii acestor premii.

Sponsorul concursului este Strollers

Strollers este un magazin online complet ce se adresează tuturor părinţilor ce sunt în criză de timp.Pe Strollers puteţi găsi o gamă variată de produse pentru nou-născuţi şi pentru copii cuprinzând printre altele : cărucioare sport, cărucioare pentru gemeni, cărucioare pentru tripleţi, landouri, sisteme modulare, scaune auto, premergătoare, marsupii, port-bebe, balansoare copii, şezlonguri, pătuţuri copii, ţarcuri copii precum si o gamă variată de accesorii.

www.strollers.ro - Online Bebe Superstore!