Sarcina pe saptamani

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 32 33 34 35
36 37 38 39 40 41 42
Cartea anotimpurilor

Tom si Jerry Sudoku

Concurs copii - "Spun o poezie"

 

Regulamentul concursului "Să vă spun o poezie":

Fiecare membru participant trebuie să posteze un filmuleţ cu copilul lui, spunând o poezie. Câştigătorii vor fi aleşi prin votul membrilor înscrişi, în funcţie de cât de frumos este recitată poezia, intonaţia, mimica şi gestica folosită. Concursul este organizat pe trei categorii de vârstă, după cum urmează :
  • copii cu vârsta cuprinsă între 1-2 ani
  • copii cu vârsta cuprinsă între 2-4 ani
  • copii cu vârsta cuprinsă între 4-6 ani

 

Nu pot participa la concurs decât membrii înregistraţi înainte de data de 8 iunie. De asemenea, nu pot vota decat membri inscrisi inainte de 8 iunie care au mai mult de 100 de postari! Perioada de înscriere este 8 - 12 iunie. Perioada de votare este 13-14 iunie. Orice încercare de fraudare a voturilor va fi penalizată prin descalificare.

 

Premiile pentru fiecare categorie sunt un pachet format din:

  • Cartea anotimpurilor - Conţine poezii pline de culoare şi lumină, care povestesc copiilor despre frumuseţile şi bucuriile fiecărui anotimp.
  • Tom şi Jerry - 3,2,1...Sudoku - - SUDOKU reprezintă o modalitate simplă şi distractivă de a-l învăţa pe micuţul dumneavoastră literele, cifrele şi culorile, dezvoltându-i imaginaţia şi încurajându-i gândirea logică. Peste 30 de autocolantele cu eroii favoriţi din desenele animate vor face cu siguranţă deliciul celor mici în învăţarea acestui joc.

 

 

Expedierea premiilor:

Premiile vor fi expediate câştigătorilor de către sponsorul concursului - Editura ERC Press - numai pe teritoriul României în luna imediat următoare încheierii concursului.Site-ul www.7p.ro nu îşi asumă responsabilitatea expedierii acestor premii.

 

 

Sponsorul concursului este ERC Press.

Editura Erc Press este profilata pe producţia de carte pentru copii. Oferta vastă şi diversificată o plasează pe unul dintre primele locuri în topul editurilor de profil. Produsele sunt împărţite pe colecţii, acoperind o plajă largă începând de la cărţi de colorat şi reviste, colecţii cu jocuri educative pe calculator, auxiliare şi manuale şcolare, planşe şi jocuri didactice, până la VCD-uri şi DVD-uri cu desene celebre, cursuri pentru învăţarea limbilor străine, reviste, poveşti pe CD audio şi multe, multe altele.
Editura Erc Press - o editură pentru toate vârstele!
... pentru copilul tău şi pentru tine!