Concurs spune o poezie sau un cantecel in engleza
Regulamentul concursului :

Va invitam la un nou concurs, care se va derula pana pe data de 15.01.2013, avand ca premiu colectia de 5 volume “Disney English” pentru copii.

Pentru a participa la concurs, fiecare user trebuie sa puna una sau mai multe poezii/cantecele/filmulete in engleza avand ca tema sarbatorile de iarna (Craciun, Anul nou, iarna in genereal, etc). Inainte de a posta o poezie/cantecel trebuie sa va asigurati ca nu a fost deja adaugata de alt participant la concurs.

Perioada de inscriere:

Pana pe data de 10.01.2013. Votarea se va face in perioada 11.01.2013 - 15.01.2013.

Pentru înscriere vă aşteptăm să vă înscrieţi aici pe forum.7p.ro !

Premiul concursului :

Premiul consta in colectia de 5 volume “Disney English” pentru copii.

Cărţile de activităţi Disney English combină învăţarea limbii engleze şi dezvoltarea inteligenţei copiilor prin joc, mizând pe atractivitatea îndrăgitelor personaje din poveștile Disney. Această serie de cărţi va îmbunătăţi nu numai engleza copiilor, dar şi capacităţile lor de recunoaştere, observaţie, decizie, memorie, raţionament, deducţie, conversie, calcul, conexiune etc. Fiecare carte are șase secțiuni sau etape care abordează o temă comună. Fiecare etapă conţine jocuri noi şi interesante, complexitatea acestora crescând treptat. După terminarea fiecărui joc, copii pot primi o recompensă simbolică pentru rezultatele obținute. Astfel, copii se vor simţi mândri şi vor fi tot mai interesaţi de aceste cărţi. Nimic nu este mai plăcut decât o seară petrecută alături de copil, citindu-i o poveste din care să învețe ce e bine și ce e rău și, în același timp, să învețe limba engleză!

Cartile se pot achizitiona si direct de pe www.litera.ro

Premiile pot fi livrate numai pe teritoriul României.

Expedierea premiilor:

Premiile vor fi expediate câştigătorilor de către sponsorul concursului - editura LITERA - numai pe teritoriul României în luna imediat următoare încheierii concursului.Site-ul www.7p.ro nu îşi asumă responsabilitatea expedierii acestor premii.

Sponsorul concursului este EDITURA LITERA

Grupul editorial Litera cuprinde două edituri, o agenţie de publicitate, o societate de difuzare a cărţilor, trei librării, dintre care una virtuală: www.litera.ro.

Domenii de editare:

 • beletristică
 • critică
 • dicţionare
 • enciclopedii
 • albume
 • carte pentru copii

Grupul editorial Litera s-a dezvoltat constant în jurul unor colecţii de forţă. Incă de la înfiinţare, în 1990, au acordat atenţia cuvenită literaturii clasice naţionale şi internaţionale. În ciuda tuturor greutăţilor, au rămas fideli rolului esenţial al cărţii, acela de instrucţie şi de informare. De asemenea, parteneriatele cu puternice case editoriale europene i-au ajutat să fie mai buni, să ridice ştacheta exigenţelor editoriale pe piaţa românească. Nu au publicat doar titluri, ci au creat evenimente editoriale.

Colecţii:

 • Carte pentru toţi
 • Biblioteca Şcolarului
 • Biblioteca de aur
 • Ecranizări de succes
 • Enciclopedii vizuale - în colaborare cu editura britanică Dorlink Kindersley
 • Prima mea enciclopedia - în colaborare cu editura britanică Dorlink Kindersley
 • dicţionarul Oxford explicativ al limbii engleze - în colaborare cu editura britanică Dorlink Kindersley
 • dicţionarul Penguin al limbii engleze - în colaborare cu editura britanică Dorlink Kindersley

Editura Litera a fost dintre primele edituri din ţară care au acordat o atenţie specială cărţii electronice. Librăria virtuală Litera a fost vizitată în ultimii ani de un număr tot mai mare de adepţi ai acestui tip de lectură.


www.litera.ro - Mai mult decât o editură, Litera e un mod de a înţelege cartea