Concurs lucru de mana
Tema concursului "Geanta de plaja din materiale reciclabile" :

Continuand seria de concursuri, firma Bro Rom Sibiu vă invită la un nou concurs pentru doamne şi domnişoare, mai mari sau mai mici, cu tema "Geanta de plaja din materiale reciclabile".

Regulamentul concursului "Geanta de plaja din materiale reciclabile" :

Va provocam de aceasta data sa ne aratati pas cu pas cum puteti crea o gentuta / geanta de plaja din materiale reciclabile. Fie ca apelati la o geanta mai veche pe care o transformati, fie ca alegeti sa faceti o gentuta dintr-o pereche de blugi, lasati-va libera imaginatia si croiti cea mai frumoasa gentuta.

Nu uitati sa faceti si minim 3 poze din timpul lucrului si sa explicati detaliat modul de lucru.

Nu pot participa la concurs şi vota decat membri forumului care au mai mult de 500 de postări, inscrisi inainte de 1.07.2012. Perioada de inscriere : 1.08 - 31.08.2012.

Sponsorul concursului vor desemna castigatorul, tinand cont de urmatoarele aspecte:

  • - nivelul de detaliu al explicatiilor si cat de bine este explicat totul
  • - complexitatea modelului
  • - aspectul produsului final.
Succes si multa inspiratie !

Concursul se va derula pe forumul 7 Pitici - forum.7p.ro !

Premiul concursului "Geanta de plaja din materiale reciclabile" :

Premiul 1 este o masina de cusut Elna 1000 Sew Fun cu design elvetian contemporan, atractiv dar si practic, ofera caracteristicile necesare pentru a indeplini nevoile dumneavoastra de baza in arta cusutului.

Premiul 2 este un set de ata de cusut Madeira de 18 culori.

Premiul 3 este o foarfeca pentru croit.

Expedierea premiului :

Premiul va fi expediat câştigătorului de către sponsorul concursului magazinul deCusut.ro - numai pe teritoriul României în săptămâna imediat următoare încheierii concursului. Site-ul www.7p.ro nu îşi asumă responsabilitatea expedierii acestor premii.

Sponsorul concursului este Bro Rom Industrial Machines-Sibiu SRL

www.decusut.ro - Cel mai complet magazin online de echipamente pentru industria textila din RomâniaSocietatea BRO ROM INDUSTRIAL MACHINES - SIBIU SRL este partener autorizat în România şi importator al maşinilor de cusut de uz industrial şi casnic marca BROTHER. Brandul japonez BROTHER este foarte cunoscut în toată lumea atât datorită produselor sale de birotică (faxuri, copiatoare, multifuncţionale) cât şi datorită maşinilor de cusut, care sunt considerate produse de top datorită calităţii lor excepţionale, care înglobează rezultate ale cercetărilor în electronică de ultimă oră, şi a renumitei fiabilităţi. Producătorul a început în Nagoya în urmă cu 100 de ani producţia de maşini de cusut, s-a extins la scară internaţională, şi doar apoi a început producţia de echipamente de birotică, pentru care este faimos astăzi. În Statele Unite, numele BROTHER este sinonim cu coaserea, aşa cum la noi XEROX este sinonim cu fotocopierea.

Vizitaţi magazinul online www.deCusut.ro pentru un shopping plăcut şi pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi.

www.decusut.ro - Maşini de cusut online!