Coletia Tom si Jerry - editura Litera
Regulamentul concursului :

Va invitam la un nou concurs, care se va derula saptamanal timp de 8 saptamani, avand ca premiu cate un volume din colectia “Cele mai amuzante povesti cu Tom si Jerry” pentru primii 2 clasati.

Pentru a participa la concurs, fiecare user trebuie sa prezinte cea mai traznita isprava a copilului sau, si sa surprinda prin 1-2-3 poze semnificative cat de poznas este copilul.

Perioada de inscriere:

In fiecare saptamana, timp de 8 saptamani, incepand cu 18.06.2012, de luni pana vineri. Sambata si duminica va avea loc votarea, iar luni vor fi anuntati primii doi clasati.

Pentru înscriere vă aşteptăm să vă înscrieţi aici pe forum.7p.ro !

Premiul concursului :

Premiul constă in 1 volum din colectia Tom & Jerry, cate unul pentru fiecare din primii doi castigatori.

Primul volum al colectiei contine povestile “Nopti fierbinti in Sahara” si “Orient Express”

In povestea “Nopti fierbinti in Sahara, Tom s-a inrolat in Legiunea Straina, dar armata nu pare sa fie pe placul motanului cel lenes. Mai ales ca are un comandant de-a dreptul crud. Noroc cu Jerry, care sare in ajutorul motanului. Dar va accepta Tom ajutorul unui soricel?

In cea de a doua poveste a cartii, îl gasim pe Tom in celebrul tren Orient Express, incercand, alaturi de Jerry, sa descopere secretele unor pasageri cel putin dubiosi, care par a fi nici mai mult, nici mai putin decat spioni! Insoteste-i pe cei doi prieteni in aventurile lor amuzante!

Descriere al II lea volum:

Jerry se hotaraste sa il duca pe Tufy la circ. Dar soriceii nu au voie in arena! Iar Tom face tot posibilul sa se asigure ca nu se gaseste urma de rozator sub cupola circului, fugarindu-i pe cei doi soricei, in timp ce un om malefic doreste sa puna saboteze spectacolul.
Afla din cel de al doilea volum al colectiei cum se sfarseste Marea aventura la circ.
Insoteste-i pe cei doi prieteni in aventurile lor amuzante!

Cartile se pot achizitiona si direct de pe www.litera.ro

Premiile pot fi livrate numai pe teritoriul României.

Expedierea premiilor:

Premiile vor fi expediate câştigătorilor de către sponsorul concursului - editura LITERA - numai pe teritoriul României în luna imediat următoare încheierii concursului.Site-ul www.7p.ro nu îşi asumă responsabilitatea expedierii acestor premii.

Sponsorul concursului este EDITURA LITERA

Grupul editorial Litera cuprinde două edituri, o agenţie de publicitate, o societate de difuzare a cărţilor, trei librării, dintre care una virtuală: www.litera.ro.

Domenii de editare:

 • beletristică
 • critică
 • dicţionare
 • enciclopedii
 • albume
 • carte pentru copii

Grupul editorial Litera s-a dezvoltat constant în jurul unor colecţii de forţă. Incă de la înfiinţare, în 1990, au acordat atenţia cuvenită literaturii clasice naţionale şi internaţionale. În ciuda tuturor greutăţilor, au rămas fideli rolului esenţial al cărţii, acela de instrucţie şi de informare. De asemenea, parteneriatele cu puternice case editoriale europene i-au ajutat să fie mai buni, să ridice ştacheta exigenţelor editoriale pe piaţa românească. Nu au publicat doar titluri, ci au creat evenimente editoriale.

Colecţii:

 • Carte pentru toţi
 • Biblioteca Şcolarului
 • Biblioteca de aur
 • Ecranizări de succes
 • Enciclopedii vizuale - în colaborare cu editura britanică Dorlink Kindersley
 • Prima mea enciclopedia - în colaborare cu editura britanică Dorlink Kindersley
 • dicţionarul Oxford explicativ al limbii engleze - în colaborare cu editura britanică Dorlink Kindersley
 • dicţionarul Penguin al limbii engleze - în colaborare cu editura britanică Dorlink Kindersley

Editura Litera a fost dintre primele edituri din ţară care au acordat o atenţie specială cărţii electronice. Librăria virtuală Litera a fost vizitată în ultimii ani de un număr tot mai mare de adepţi ai acestui tip de lectură.


www.litera.ro - Mai mult decât o editură, Litera e un mod de a înţelege cartea