SprinPharma

Prezenţi în piaţa din Romania din 2006, formăm un grup de puiuţi, tineri, dinamici, dornici de performanţă şi succes alături de toţi părinţii şi puiuţii ce pun baza pe valorile reale, emotive şi fara riscuri în care calitatea primeaza în detrimentul cantităţii.

Dispunem de o echipă tânără formată din Reprezentanţi de Vânzări, Reprezentanţi Medicali, Doctori şi Manageri ce sunt ghidaţi alături de Dumneavoastră de aceleaşi sentimente de a fi părinţi.

Punem la dispoziţie o reţea completă de DISTRIBUŢIE  alături de PARTENERIstabili şi de încredere astfel încât distanţa dintre  şi Dumneavoastră să fie cât mai mică.

 

Ne puteţi găsi în majoritatea Farmaciilor din România, în magazinele cu profil naturist dispunând şi de un parteneriat de bază la nivel naţional alături de 

 . Pentru a ne apropia de Dumneavoastră vă punem la dispoziţie lista cu Farmaciile din Magazinele Naturiste unde ne puteţi găsi. LISTA – Click aici – 

Considerând un lucru firesc să vă ascultăm părerile şi opiniile, vă punem la dispoziţie TELVERDE 0800886666 asigurând suportul total alături de personalul avizat şi profesionist de care dispunem.

Ne bazăm pe VALOAREA dată SIGURANŢEI şi SĂNĂTĂŢII puiuţilor prin certificările FDA (Food and Drug Administration) şi GMP (Good Manufacturing Practice) 

Pentru că ne pasă, urmaţi de dorinţa de a vă proteja, am decis să înregistrăm această marcă deosebită astfel încât să dezvoltăm o SIGURANŢĂ în achiziţia produselor 

 

Grija pentru puiuţ este ceea ce ne îndrumă paşii, mai presus de orice!

Vă multumim,

Echipa